Home Війна Орки ґвалтували немовлят та знімали це на відео

Орки ґвалтували немовлят та знімали це на відео

3685

Станом 12 квітня вже зафіксовано сотні випадків гвалтування орками українських дівчат, жінок, людей у віці та навіть немовлят. Окупанти надсилали такі відео один одному.

Про це сказав президент Зеленський у своєму зверненні до парламенту Литви:

«Є села, колись достатньою великі, які залишилися майже без мешканців: сотні дітей-сиріт. І ми ще не знаємо точної кількості жертв.

Також зафіксовані сотні випадків зґвалтувань, в тому числі і неповнолітніх дівчат, і зовсім маленьких дітей та  навіть немовлят.

Про це просто страшно зараз говорити, але це правда, і це було. Встановлено  особу, яка здійснила злочин проти немовляти – російський вояка Бичков із Пскова, який відправляв товаришам відео того, що він робить з немовлям, як він над ним знущається. Ось такий російський військовий, “захисник дітей”. Ось така “спецоперація”, яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за “русский мир”. Ось з таким тепер буде асоціюватися російська армія, російські десантники із Пскова – ґвалтування немовлят».

Російська влада знайде виправдання таким діям – як завжди, казатимуть, що захищають російське мовне населення.

«Російські пропагандисти вже, мабуть, почали це виправдовувати та кажуть, як завжди, що цього не було, а якщо й було, то це був захист. Впевнений захист російськомовних.

Цей злочин, як і кожен такий злочин, залишиться на відповідальності, в тому числі, і пропагандистів, і тих, хто виховує таких десантників із Пскова, а також тих у Європі, хто ще досить не вимикає російську пропаганду з телемереж. І мені цікаво, а як зараз міністр оборони рф та інші автори цієї “спецоперації” оцінюють ось такі результати. Після таких злочинів, після ось навіть такого “подвигу” російського солдата Бичкова. Може, міністр оборони запросить таких псковських десантників для захисту своїх дітей, до себе додому. Дітей, онуків своїх… Чи він не хоче цього, шановний пан міністр. Впевнений, побоїться.  Тепер всюди де були російські окупанти: в парках, городах, дорогах поховання людей чиї тіла не змогли відвезти на кладовище. І це все за місяць», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, росіяни в Бучі систематично ґвалтували 25 дівчат, 9 із них вагітні  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here