Home Кримінал Прикордонники затримали росіянина, який незаконно різав ліс на Житомирщині

Прикордонники затримали росіянина, який незаконно різав ліс на Житомирщині

219

Прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону зупинили транспортний засіб завантажений деревиною. 

Під час перевірки документів у 3-ох осіб, які перебували у вантажному мікроавтобусі, з’ясувалось, що будь яких дозволів на ліс та його заготівлю у чоловіків немає.

Окрім цього один з правопорушників виявився громадянином Російської Федерації, який у відповідності до законодавства перевищив законні терміни перебування в Україні.

Відповідно до алгоритму на місце правопорушення, неподалік селища Луговики, що на Київщині, охоронці кордону викликали співробітників Національної поліції, якими згодом і було вилучено транспортний засіб та близько 3-ох кубометрів кругляку хвойної породи.

На громадянина РФ складено адміністративні документи за порушення ч.1 ст.203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» рішення по яким приймуть фахівці Державної міграційної служби України.

Поряд з цим прикордонниками направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення в діях чоловіків ознак кримінального правопорушення за ст.ст. ККУ185 «Крадіжка» та 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here