Home Кримінал У Коростені міліція затримала двох «бомбил» автомобілів: їм загрожує 5 років тюрми

У Коростені міліція затримала двох «бомбил» автомобілів: їм загрожує 5 років тюрми

190

Оперативники карного розшуку Коростенського міськвідділу міліції затримали двох місцевих жителів за підозрою у вчиненні більше десяти крадіжок з транспортних засобів.  Молодики вночі викрадали з салонів автомобілів цінні речі та знімали колеса.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

Влітку до міліції стали надходити заяви громадян про пошкодження їх транспортних засобів та викрадення майна. Власники автомобілів зранку виявляли пошкоджені вікна,  дверцята та відсутність коліс, а у салонах – магнітол, навігаторів, іншого необачно залишеного майна.  Правоохоронці звернули увагу на те, що обставини вчинення крадіжок були схожими, а це давало підстави припустити причетність до них одних і тих самих осіб.

– Щоб затримати крадіїв, оперативники провели низку заходів.  Окремим завданням нарядів міліції стало пильнування автотранспорту, залишеного на ніч у дворах багатоповерхівок, – розповів начальник Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області Віктор Калітка, – завдяки цьому вдалося попередити інші крадіжки та натрапити на слід зловмисників.

Під час затримання молодиків, одному з яких 18 років, а іншому – 22, правоохоронці вилучили частину викраденого. Нині слідчими встановлена причетність хлопців до більш, ніж десяти крадіжок. Обидва парубки не працювали, жили за рахунок батьків, а от на розваги заробляли, викрадаючи та задешево розпродуючи чуже майно.

Статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) за незаконне заволодіння чужим майном, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб передбачено покарання від арешту до позбавлення волі на строк до 5 років.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here