Home Кримінал У Житомирі поліція охорони затримала парубка з наркотиками

У Житомирі поліція охорони затримала парубка з наркотиками

119

Працівники поліції охорони на одній з вулиць обласного центру затримали чоловіка, який своєю поведінкою викликав у них підозру. Виявилося, перехожий зберігав при собі наркотики. Парубка було передано слідчо-оперативній групі для з’ясування подальших обставин.

Про це повідомляють у поліції.

Під час патрулювання м. Житомира наряд працівників поліції охорони помітив чоловіка,  який поводив себе підозріло. Перехожий намагався чим швидше зникнути з поля зору правоохоронців.

Відтак поліцейські зупинили невідомого для перевірки документів. Як виявилося, чоловік мав при собі паперовий згорток із білою порошкоподібною речовиною та полімерну пляшечку з подрібненою рослинною масою. За словами затриманого, ці наркотичні засоби  він зберігав для власного вживання.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції виявлене вилучили та направили на експертне дослідження. Молодика було доставлено до відділу поліції для подальшого встановлення усіх обставин.

Відповідно до чинного кримінального законодавства, за незаконне зберігання наркотичних засобів (ст.309 ККУ) чоловікові може загрожувати штраф, виправні роботи, піврічний арешт обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Підписуйтесь на аккаунт «Першого житомирського» у Facebook, Google+ та ВКонтакте.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here