Home Кримінал У Житомирі викрили злодія-рецидивіста

У Житомирі викрили злодія-рецидивіста

123

До поліції надійшло повідомлення від жительки обласного центру про те, що її чоловік вчинив скандал та здійняв на неї руку. На місце події прибули працівники поліції превентивної діяльності.

Як з’ясувалось, господар, 52-річний раніше судимий за низку майнових злочинів житомирянин, вже не вперше вчиняє сімейне насильство. Поліцейські оформили відповідні матеріали і, зважаючи на обставини, судом було прийнято рішення про накладення на нього стягнення у вигляді адміністративного арешту.

Проводячи превентивні заходи, правоохоронці звернули увагу, що у домоволодінні знаходяться підозріло складовані речі. Згодом, опитавши можливих свідків та очевидців, а також ймовірних потерпілих,  поліцейські з’ясували, що припущення про їх викрадення є небезпідставним.

Зокрема, вони встановили, що водяний насос та вуличні ліхтарі, виявлені у домогосподарстві, були викрадені тиждень тому з подвір’я 30-річного житомирянина. Чуже майно було вилучено. Як повідомляють у поліції, за вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейські розшукують власників іншого вилученого майна та перевіряють чоловіка щодо причетності до подібних злочинів. Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here