Home Кримінал У Житомирі затримали чоловіка, який хотів отруїти свою вагітну дружину

У Житомирі затримали чоловіка, який хотів отруїти свою вагітну дружину

1844

На Житомирщині чоловік хотів отруїти свою вагітну дружину через проблеми в стосунках. Про це йдеться на сайті поліції Житомирської області.

Відомо, що 41-річний житель Коростеня 19 січня приїхав до Житомира, щоб придбати сильнодіючі ліки, вільних продаж яких – обмежено. Одразу після покупки медикаментів його затримали спецпризначенці КОРДу.

Задум коростенця поліцейські викрили під час перевірки наявної у них інформації. У ході документування дій чоловіка, яке тривало трохи більше тижня, оперативники поліції зібрали достатньо свідчень і відомостей для підтвердження підготовки до вбивства.

Про затриманого відомо, що він є обвинуваченим у вчиненні грабежу та спричиненні тяжких тілесних ушкоджень іншій особі. Наразі триває судовий розгляд для визначення йому вироку за вчинене.

Наразі у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України чоловіка взято під варту. За чинним законодавством затриманому може загрожувати позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, смерть розшукуваної бердичівлянки: поліція схиляється до версії самогубства.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here