Home Кримінал В Житомирській області водій збив пішохода та втік з місця аварії

В Житомирській області водій збив пішохода та втік з місця аварії

89
Вчора в Малині водій невстановленого автомобіля збив пішохода, який знаходився біля тротуару. Після аварії водій втік з місця пригоди. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Після проведення розшуку працівники ДАІ затримали автомобіль, який скоїв наїзд. Ним кермував 23-річний мешканець Коростеня.

Минулої доби стався ще один наїзд на пішохода. У Баранівці 32-річний водій збив пішохода, який сидів на проїзній частині по смузі руху автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області. 

Крім цього, вчора  на 175км а/д Київ – Чоп автомобіль зіткнувся зі скутером. Внаслідок ДТП водій скутера від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. 

Загалом за минулу добу зафіксовано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 людини загинуло, 4 людей отримали тілесні ушкодження.

Також працівниками ДАІ припинено 86 порушень Правил дорожнього руху, затримано 9 нетверезих водіїв, ще 6 автолюбителів покарано за перевищення швидкості.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here