Home Кримінал Венедіктова підписала «слузі» Кузьміних підозру в отриманні хабара

Венедіктова підписала «слузі» Кузьміних підозру в отриманні хабара

892

Підозру нардепу Сергію Кузьміних підписала особисто генеральна прокурорка Ірина Венедіктова. Нардепа у п’ятницю викрили на гарячому під час одержання 558 тис. грн хабара.

Про це повідомила Венедіктова на своїй сторінці у Facebook:

“Депутат підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх службових повноважень і впливу. Мова про правопорушення в сфері медицини. Медицини, на яку сьогодні держава виділяє колосальні кошти і небезпідставно, звісно. Образливо. Нічого і додати…

Підозра мною підписана. Далі своє слово скаже суд”.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зазначив, що Кузьміних має понести відповідальність, якщо вчинив злочин:

«… Якщо він вчинив злочин, то має понести відповідальність згідно із законом. І в цьому випадку ми не будемо прикривати правопорушення патріотичними гаслами, як це роблять деякі політики, які мають на руках підозру в державній зраді. Закон один для всіх, незалежно від прізвищ і біографії. Колишні заслуги перед країною не є і не повинні бути амністією ні для кого».

Нагадаємо, нардепа Кузьміних підозрюють в отриманні хабара за сприяння в постачанні медобладнання до однієї з лікарень Житомирської області.

За даними слідства, він отримав 558 тис. грн за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Цікаво, що Кузьміних був одним із 267 нардепів, які голосували за призначення Венедіктової генпрокуроркою.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here