Home Кримінал Житомирянин на ринку впізнав інструменти, які у нього вкрали

Житомирянин на ринку впізнав інструменти, які у нього вкрали

146

4 травня поблизу ринку в обласному центрі поліцейські затримали двох чоловіків, які продавали інструменти, нещодавно викрадені з підсобного приміщення житомирянина. Про продаж своїх речей, які він впізнав, до поліції повідомив сам потерпілий.

Заявник розповів, що виявив крадіжку зі своєї підсобки на сходинковому майданчику під’їзду. Чоловік одразу ж зметикував, що його інструменти можуть опинитися на найближчому базарі. Відтак вирішив поглянути на товари, що продавалися з рук. Там заявник застав двох незнайомих молодиків з його сумкою та інструментами й зателефонував до поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду сумки, що була у «торговців», правоохоронці виявили майно, в якому чоловік упізнав викрадені у нього речі.

Відтак усе було вилучено, а молодиків доставлено до поліційного відділу для з’ясування усіх обставин події.- Обидва – 25-річні житомиряни, які раніше вже притягувались до відповідальності за вчинення майнових злочинів, – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Зараз триває досудове розслідування ще кількох крадіжок, фігурантом в яких є один із затриманих.

Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для чоловіків. Як повідомляють у поліції, відповідно до ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України їм може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here