Home Кримінал Житомирянин пред’явив правоохоронцям паспорт з наркотиками

Житомирянин пред\’явив правоохоронцям паспорт з наркотиками

132

Житомирські патрульні міліціонери під час перевірки документів у підозрілого громадянина виявили, що він носить при собі документи з «начинкою».

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

На одній з центральних вулиць міста інспектори патрульної служби помітили чоловіка з дещо неадекватною поведінкою. Запропонувавши йому пред’явити документи, правоохоронці виявили, що у власному паспорті той зберігає… згорток з порошкоподібною речовиною.

Дивний вміст з документу було вилучено. За попередніми даними, 31-річний житомирянин зберігав при собі небезпечну психотропну речовину – амфетамін. Нині вилучене знаходиться на дослідженні в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС, фахівці якого й нададуть висновок про вміст згортка, що й визначить остаточну кваліфікацію події.

Слід зазначити, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here