Home Місто Аграрії області відсвяткували Обжинки

Аграрії області відсвяткували Обжинки

108
Найбільше свято врожаю "Обжинки-2012" відзначили цими вихідними у Житомирі. Аграрії з кожного району області приїхали до Житомира на щорічну, уже традиційну подію.
 
Виставка-ярмарок сільськогосподарської продукції та сучасної сільськогосподарської техніки пройшла на базі Житомирського агротехнічного коледжу.
 
Традиційно відкривали обжинки та оглянули урожай і керівники області та міста. Почесні гості не лише привітали аграріїв із закінченням збору урожаю, а й підтримали місцевих виробників – придбали різноманітної продукції на ярмарці, повідомляє прес-служба міської ради.
 
Житомиряни цього дня на обжинках могли придбати будь-що: від борошна та крупи до запашного короваю із нового урожаю, різні сорти саджанців та насіння до вирощених на полях Житомирщини овочів та фруктів.
 
Аграрії пропонували житомирянам й необхідні у побуті речей та сучасну великогабаритну сільськогосподарську техніку, а також безліч видів меду, різноманітні вироби із тканини та дерева. 
 
Майстер-класи, конкурси, подарунки, пригощання та дегустація продукції, народні танці та співи запам’ятаються житомирянам, які завітали цього дня на обжинки. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here