Home Місто Будівництво 9-поверхівки за Панчішною фабрикою: у Житомирі проведуть повторні громадські слухання

Будівництво 9-поверхівки за Панчішною фабрикою: у Житомирі проведуть повторні громадські слухання

1795

11 листопада о 12:00 у департаменті містобудування (вул. Покровська, 6) відбудуться повторні громадські слухання щодо розроблення проєкту містобудівної документації для будівництва багатоповерхівка за Панчішною фабрикою.

Про це повідомили в мерії:

“Відповідно до рекомендації громадських слухань проєктів містобудівної документації на території м. Житомира від 09.09.2021 р.: Матеріали містобудівної документації “Детальний план території земельної ділянки кадастровий номер 1810136300:03:031:0061 для розміщення багатоквартирного житлового будинку” доопрацьовані та відкореговані мають бути повторно винесені на громадські слухання”.

Як повідомляв раніше “Перший житомирський”, за Панчішною фабрикою планують побудувати 9-поверхівку на три секції і 171 квартиру.

За адресою вул. Богунська, 37 з’явиться ЖК “Житомир молодіжний”. Забудовник – ЖК “ГРІН-ТАУН”, серед засновників якого – Олександр Малькут. Він будує у Житомирі ЖК “Олімпійський” та приміщення під бізнес-центр.

Станом на жовтень 2021 року забудовник уже підготував будівельний майданчик, зрізав близько 80 дерев та розпочав зводити підсобні приміщення – фото зроблені під час зйомок відео про знесення Панчішної фабрики.

Дивіться також: Як зносили Панчішну фабрику.

Фото від 11.10.2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here