Home Місто ФК «Профільтех» здобув кубок Чемпіонату міста Житомира з футболу 13 вересня 2013...

ФК «Профільтех» здобув кубок Чемпіонату міста Житомира з футболу 13 вересня 2013 року

94

Вчора, 12 вересня 2013 року, в Житомирі на стадіоні Спартак відбувся фінальний матч Чемпіонату міста з футболу, який, незважаючи на дощову погоду, відвідала велика кількість вболівальників.

У двобої за кубок Чемпіонату, що проходить за підтримки Житомирського міського голови Володимира Дебоя, зійшлися дві команди – ФК «Профільтех» і СКМ «Беркут».

Завітала на матч також начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно.

«На мою думку, до фіналу дійшли найсильніші команди. Я вдячна їм за серйозну підготовку та активну участь. По закінченню цього Чемпіонату, ми відразу ж почнемо готуватися до наступного, який пройде влітку 2014 року», — зазначила Олена Сарно.

Від початку гри обидві команди показали, що жодна із них поступатися не збирається. Проте у запеклій боротьбі перший тайм виграла ФК «Профільтех» з рахунком 2:1.

Другий тайм став ще більш насиченим – гравці падали, кричали та відчайдушно намагалися забити гол. І лише на останніх хвилинах СКМ «Беркут» все ж вдалося забити м’яч у ворота суперника. Отож, 2:2 і за результатами турнірної таблиці чемпіонами стали профільтехівці.

«Я вболівав за цю команду від початку змагань. Взагалі дуже сподобався Чемпіонат міста з футболу. Я давно захоплююся футболом і сподіваюся, у майбутньому в Житомирі з’явиться свій футбольний клуб. Вдячний організаторам за такий Чемпіонат і хочу побажати побільше команд у наступному Чемпіонаті, бо футбол – це гра багатьох», — розповів уболівальник Ігор Пилипчук.

ФК «Профільтех» отримала кубок Чемпіонату.

Голова Житомирської районної федерації з футболу Руслан Павлюк наголосив: «Ми задоволені грою команд і тим, як їх підтримували уболівальники. На стадіоні і на трибунах панувала спортивна атмосфера».

Сьогодні, 13 вересня 2013 року, у Палаці культури о 18.00 пройде урочиста церемонія закриття Чемпіонату міста з футболу, під час якої будуть відзначенні як футбольні команди, так і ті, хто сприяв у підготовці та проведенні 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here