Home Місто Катерина Луференко з інституту культури та мистецтв стала «Королевою студенства»

Катерина Луференко з інституту культури та мистецтв стала «Королевою студенства»

230

В Житомирі 18 жовтня у приміщенні драмтеатру серед 12 студенток, які представляли різні навчальні заклади міста, обирали найкрасивішу.

В рамках підготовки до конкурсу «Королева студенства-2015» дівчата відвідали військовий госпіталь і привітали бійців, які перебувають там на лікуванні, з Днем Захисника України та передали квитки на захід.

Свою красу, грацію і таланти учасниці демонстрували під час кількох виходів, постановкою яких займалася Людмила Грищенко.

Корону переможниці цьогоріч отримала Катерина Луфаренко – конкурсантка під № 8. Дівчина вважає себе відкритою і щирою людиною, надійним другом. Завжди намагається бути кращою у всьому за що береться. Катерина – творча особистість, тож навчається в Житомирському інституті культури та мистецтв.

Вже встигла спробувати свої сили як актриса і режисер. Закінчила школу акторської майстерності – «Cinema Hall», а також курс практичних занять «Медіа школа Positive». Знання, отримані там, дали можливість стати представником молодіжної громадської організації "Країна сонячних променів", мета якої – змінити світ шляхом розвитку творчості і вихованням гідності у дітей.

Життєве кредо дівчини: Якщо хочеш мати те, що ніколи не мав, ті повинен робити все, що ніколи не робив. Знімається для реклами одягу та у професійних фотосесіях.

Фото зі сторінки Катерини у соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here