Home Місто ”Країна дитинства – країна мрій” у Житомирі

\”Країна дитинства – країна мрій\” у Житомирі

321

Тисячі маленьких житомирян, море позитивних емоцій, посмішок, веселих дитячих голосів. Так, у справжню країну дитинства перетворився Житомир 1 червня. Адже цього дня мешканці міста відзначали Всесвітній день захисту дітей.

«Давайте пам’ятати, що діти – наше майбутнє. Тому пам’ятати і піклуватися про них потрібно не тільки в цей день, а постійно. Сьогоднішнє ж свято – напрочуд гарне і, дійсно, масштабне. Адже майже на кожній вулиці міста проходять різноманітні заходи для дітей», – зазначила секретар міської ради Наталія Леонченко.

Так, маса розважальних, творчих та пізнавальних заходів було організовано 1 червня міською владою, громадськими організаціями і всіма небайдужими мешканцями нашого міста.

Заступник міського голови Олександр Бочковський наголосив, що Житомирська міська рада дбає про маленьких житомирян не лише під час свята: «Ми проводимо різноманітні заходи протягом цілого року. Це і уроки для дітей на ковзанках, і катання дітей на лижах, і будування та реконструкція дитячих ігрових та спортивних майданчиків, і унормування пляжу». 

Під час святкового концерту у парку ім. Ю. Гагаріна Олександр Бочковський звернувся до присутніх із вітальним словом та подарував найбільш активним та видатним дітям цінні подарунки від міського голови Володимира Дебоя та виконавчого комітету Житомирської міської ради.


Поділилася своїми враженнями від перегляду малюнків, презентованих на конкурсі «Місто мого майбутнього»  і секретар міської ради Наталія Леонченко: «Дитячий малюнок завжди унікальний. Адже діти малюють без абстракцій. Вони передають те, що відчувають. І коли бачиш на цих малюнках багато сонця, квітів, веселку, то, безумовно, починаєш радіти». 

Нагадаємо, що по вул. Михайлівській цього дня всі бажаючі могли взяти участь у конкурсі дитячого малюнку. Десятки яскравих робіт було з’єднано в один довжелезний малюнок, який і презентував дитячі мрії щодо свого майбутнього і майбутнього міста в цілому.

На майдані Соборному проходили майстер-класи із кунгфу, витинанки, бісероплетіння, створення іграшок. Юним житомирянам було презентовано міні-моделі кораблів, які запускали в басейн, транспортної бронетехніки та літаків. Найменші ж учасники свята каталися на святковому потязі. А всі дорослі долучилися до загальноміської благодійної акції «Не залишайся байдужим».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here