Home Політика Балюрко говорить, що для нього чужих дітей не буває

Балюрко говорить, що для нього чужих дітей не буває

394

В рамках заходів, присвячених відзначенню в області Міжнародного дня захисту дітей, заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко, начальник служби у справах дітей Олена Савельєва відвідали обласний притулок для дітей Житомирської обласної ради.

З нагоди Дня захисту дітей вихованці притулку підготували для гостей спортивне свято «У здоровому тілі – здоровий дух». Всі учасники свята отримали подарунки.

Віктор Балюрко привітав дітей і вихователів закладу з Днем захисту дітей. Він зазначив, що це заклад, в якому виховуються діти, що з малих років зазнали лиха. «Ми повинні допомогти їм, – наголосив Віктор Балюрко, – уберегти від жорстокості. У нас немає своїх дітей і чужих». Він подякував за сподвижницьку працю керівнику закладу Валентині Синько, вихователям.

Притулок був створений у 1998 році, це єдиний заклад такого типу в області. Діти з 3 до 18 років в основному потрапляють сюди за рішенням суду з неблагополучних сімей і перебувають у закладі до 90 діб. В подальшому їх повертають у сім’ю, всиновлюють або направляють до інтернатних закладів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here