Home Місто Ліва частина ГКНС у Житомирі готова до тестового запуску. ФОТО

Ліва частина ГКНС у Житомирі готова до тестового запуску. ФОТО

915

У Житомирі будівництво головної каналізаційної насосної станції виконано на 50%. Ліву частину готують до тестового «холодного» запуску. Тест обладнання відбуватиметься з 3 грудня по, орієнтовно, 10 січня.

Про це «Першому житомирському» розповів директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

За його словами, на сьогодні виконано значний відсоток робіт по лівій частині каналізаційної насосної станції:

«На сьогоднішній день виконано встановлення насосних агрегатів, напірного та всмоктуючого трубопроводів. Виконано приєднання до існуючої напірної лінії, встановлено решітки механічного очищення та компактери.

Виконано встановлення запірної арматури, встановлено електричне обладнання та кабельні лінії. Встановлено трансформатори, комірки, прилади обліку електричної енергії, частотні перетворювачі та контролери. Система дистанційного керування та периферійне обладнання також вже встановлена».

Також ліву частину станції готують до тестового запуску, який відбудеться вже в наступну п’ятницю, 3 грудня.

«50% насосної станції вже встановлено. На наступну п’ятницю, 3 грудня, у нас запланований тестовий «холодний» пуск. Щоб почати працювати над правою частиною, потрібно спочатку протестувати ліву. Тому десь до кінця різдвяних свят у нас буде тестування лівої частини проходити, навчання, адаптація до нового обладнання», – пояснює Андрій Нікітін.

Нагадаємо,  Житомирі будівництво сміттєпереробного заводу на фінішній прямій. ФОТО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here