Home Місто На Житомирщині одні з найнижих цін на м’ясо в країні

На Житомирщині одні з найнижих цін на м\’ясо в країні

186

В Україні найдорожче м’ясо продають у столиці, найдешевше — у Тернопільській області. Різниця у вартості м’ясних кошиків понад 100 грн. У столиці він коштує 600 грн, на Тернопільщині – 497 грн.

"Найдорожчий м’ясний кошик продають у столиці, Київській, Одеській, Сумській областях. Також на Закарпатті.

Ціна коливається від 600 до 555 гривень. Найдешевшим регіоном для любителів м’яса виявилась Тернопільська область. 6 кілограмів м’яса та м’ясопродуктів тут обійдуться в 497 гривень. Низькі ціни також зафіксували на Рівненщині, Буковині, Івано-Франківщині та Житомирщині", – написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За його словами, найдорожче, по 138 грн за кг, яловичину продають у Київській області. У Донецькій області продукт коштує найдешевше — 101 грн за кг. Свинина найдорожча у Києві та Одеській області — 126 грн за кг. Найдешевша — у Донецькій (101 грн) та Тернопільській області (107 грн).

"Найдорожче сало продають у Києві – по 104 гривні за кілограм. У Львівській області продукт коштує 90 гривень за кілограм, у Київській – 79 гривень. Зекономити можна в Тернопільській області. Там сало коштує 48 гривень. Також у Волинській – 49 гривень", – додав Дорошенко.

Середня вартість філе курятини по Україна становить 92 грн за кг. Найдорожче воно в Кіровоградській, Сумській і Вінницькій областях – по 95 грн. Найдешевше у Дніпропетровській, Рівненській та Чернігівській областях — 88 грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here