Home Місто На Житомирщині під час ДТП загинуло 5 людей

На Житомирщині під час ДТП загинуло 5 людей

183

Упродовж вихідних на автошляхах Житомирщини зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 людей загинуло, ще 9 отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, повідомила прес-служба УДАІ Житомирщини.

Близько 2 години ночі 16 липня на 225 км автодороги Київ – Ковель поблизу с.Варварівка Олевського району водій автомобіля, 49-річний громадянин Республіки Литва, зіткнувся із задньою частиною напівпричепа вантажівки під керуванням жителя м.Донецька, що рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій легковика, а також його 24-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди. Ще одна 24-річна пасажирка автомобіля в тяжкому стані була доставлена в реанімаційне відділення лікарні.

Того ж дня на 228 км автодороги Київ-Чоп автомобіль  під керуванням 34-річного мешканеця Нов.-Волинського району, виїжджаючи з райцентру та виконуючи розворот із закритої смуги, на якій проводиться реконструкція, скоїв зіткнення з вантажівкою під керуванням мешканця Закарпатської області, що рухався по головній смузі в напрямку м. Житомира. Внаслідок ДТП водій легковика та його 40-річний пасажир були терміново госпіталізовані.

О 5 годині ранку 17 липня на 101 км а/д Київ – Чоп водій автомобіля, 31-річний житель АР Крим, здійснив наїзд на мопед під керування 36-річного мешканця м. Коростишева. Через отримані травми водій мопеду загинув. А 60-річна пасажирка мопеда звернулась за допомогою до медиків.



Загалом впродовж вихідних на автошляхах Житомирщини було виявлено 360 порушень Правил дорожнього руху Затримано 72 водія за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За перевищення швидкісних режимів складено 64 адміністративні протоколи.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here