Home Місто На Житомирщині постраждалим активістам обіцяють правову допомогу

На Житомирщині постраждалим активістам обіцяють правову допомогу

103

Головне управління юстиції у Житомирській області інформує, що на виконання доручення Міністра юстиції України Павла Петренка, постраждалі учасники масових акцій громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, та члени їх сімей мають право на отримання безоплатної первинної правової допомоги.

Сюди відноситься надання правової інформації, консультацій, роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру), доступ до вторинної правової допомоги та медіації, а також нотаріальні послуги, пов’язані з оформленням спадщини. Окрім того, головне управління юстиції запевняє, що державні нотаріальні контори області безоплатно надаватимуть цій категорії громадян додаткові послуги правового характеру.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Постраждалі учасники масових акції громадського протесту та члени їх сімей забезпечуватимуться першочерговим наданням правової допомоги під час роботи громадських приймалень при управліннях юстиції Житомирщини.

У разі звернення зазначених категорій осіб у неприйомні дні та години, керівники Головного та територіальних управлінь юстиції області вживатимуть заходів щодо надання вказаної допомоги.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here