Home Місто Після тривалої перерви під час війни відчиняє двері Національний музей космонавтики у...

Після тривалої перерви під час війни відчиняє двері Національний музей космонавтики у Житомирі

1044

1 березня 2023 року для працівників Національного музею космонавтики ім. С. П. Корольова у Житомирі особливий день. Після тривалої перерви, пов’язаної із воєнним станом, музей космонавтики ім. С. П. Корольова розпочинає прийом відвідувачів.

Заклад працює з вівторка по неділю, з 10:00 до 18:00, каса – до 17:15, адреса – вул. Дмитрівська, 5. Запис на екскурсії за номером телефону (0412) 472627 або у повідомленнях на сторінках музею у Фейсбуці та Інстаграмі.

Генеральний директор музею космонавтики Ірина Дячук розповіла, що відкриття дверей музею для відвідувачів припадає на перший день весни і це є досить символічним.

«Ми відчиняємося з 1 березня. Наші шанувальники матимуть змогу побачити експозицію про одвічну мрію людства – підкорення космосу. Без перебільшення, мирний космос об’єднує усе прогресивне людство. І наша ціль показати та описати український внесок у розвиток космосу», – сказала Ірина Дячук.

Також за словами гендиректора музею, під час воєнного стану пріоритет – безпека працівників та відвідувачів. Тому у разі тривоги усі без винятку мають рушити до укриття, яке знаходиться у сусідньому кварталі.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here