Home Місто Працівників міської лікарні одягли, як морську піхоту

Працівників міської лікарні одягли, як морську піхоту

116

36 комплектів спецодягу для працівників міськлікарні № 1 подарувала житомирська фірма "ТУСМО".

І тепер водії, сантехніки, будівельники, двірники та електромонтери лікарні забезпечені зручною, міцною і не промокаючим робочим одягом, пише газета «ЭХО».

– Держкомітет з безпеки і охорони праці зобов’язав весь технічний персонал лікарень України, а також лаборантів та середній медперсонал інфекційних відділень працювати виключно в спецодязі – пояснює голова профкому міськлікарні № 1 Надія Бойко. – При цьому державного фінансування на ці цілі вже давно немає. Нас дуже виручають спонсори. Наприклад, якщо в 2011 році на охорону праці і закупівлю спецодягу лікарня витратила всього 23 тисячі гривень, то в 2012 році – вже понад тисяч 83. Важливо, що це не бюджетні, а виключно спонсорські кошти.

– Я дуже вдячний фірмі "ТУСМО» в особі її власників Віктора та Лариси Смолянец, які вже 5 років нас виручають, постачаючи спецодягом – каже головний лікар лікарні Анатолій Вусик. – До речі, тканину, з якої зшиті 36 подарованих комплекту, була також використана на пошиття обмундирування для спецпідрозділу Міноборони – батальйону морської піхоти. Так що якість відмінна. Приємно отримати такий подарунок, тим більше що він вкрай необхідний.

Працівники лікарні тут же одягалися в нові костюми і розійшлися по робочих місцях.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here