Home Влада Сухомлин запропонував перевірити списки великих боржників та вирішити, що робити з квартирами

Сухомлин запропонував перевірити списки великих боржників та вирішити, що робити з квартирами

785

Житомиряни заборгували за тепло понад 200 млн грн та ще 73 млн грн за воду. У теплокомуненерго понад 700 споживачів мають заборгованість в десятки тисяч гривень. Водоканал має 1090 таких абонентів.

Мер Сергій Сухомлин заявив, що дехто не платить комунальні послуги вже 8-10 років, і запропонував звірити ці списки. Мер припустив, що в цих квартирах може ніхто не проживати. Тому розглянуть питання можливості їх передачі захисникам.

Про це він сказав під час засідання виконкому 1 березня.

“Є реєстр боржників по теплокомуненерго, які не платять по 8-10 років. І там суми великі. Такі самі списки по водоканалу.

У мене є така підозра, що по частині цих квартир чи людей нема, чи вони по 8-10 років за кордоном знаходяться. Потрібно списки теплокомуненерго накласти з водоканалом та подивитися, хто там прописаний. Може, там вже давно нікого немає і ці квартири ми можемо надати захисникам. Якщо накласти все (порівняти списки, – авт.), можна побачити картину”, – заявив Сухомлин.

Нагадаємо, Житомирводоканал та Житомиртеплокомуненерго боротимуться з неплатниками через суди. Готуватимуть заяви до суду про стягнення боргів через продаж майна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here