Home Місто Сусіди розповіли як ”по феншую” будується екс-начальник Житомирського автодору. ВІДЕО

Сусіди розповіли як \”по феншую\” будується екс-начальник Житомирського автодору. ВІДЕО

161

Під Житомиром у селі Тетерівка поблизу річки будує дім екс-начальник Житомирської служби автомобільних доріг Сергій Кондратюк. Однак його масштабне будівництво завдало чималих збитків сусідам.

Про це люди розповіли учасникам автомайдану, які завітали сьогодні, 1 березня, до помістя очільника автодору.

Кажуть, що він тут не з’являвся останнім часом та й будівництво припинили.

Вважають, що на це вплинули ті події, які протягом кількох місяців відбуваються в країні.

Про свого сусіда люди розповідають охоче, адже усе відбувається на їх очах, хоч і за високою огорожею. З того часу, як Кондратюк на 19-ти сотках почав будувати собі дім, в інших людей зникла вода в криницях.

А у вуличках та дворах навпаки стоять постійно калюжі, бо своє подвір’я начальник підняв над рівнем річки й вулиці.

Поки йому возили основу під будівництво та будівельні матеріали, а це десятки, а то й сотні вантажівок, у сусідів почали тріскати стіни, розвалюватися веранди.

Люди порахували, що лише землю та пісок з котлованів завозили і вивозили чотири рази, деякі стіни перебудовували кілька разів, а коли будівництво закінчилося – знімали дах і ще щось діставали з підвалу.

Ймовірно, висловилася одна з сусідок, у нього там почала набиратися вода, бо сильно заглибилися і дісталися поверхневих вод.

Сусіди додають, що як тільки у автодорівця зявлялися якісь кошти, він по кілька разів міг змінити частину збудованого будинку чи окрему стіну. Було видно, що він явно не економив.

З самого початку Кондратюк почав поводити себе як господар і навіть погрожував сусідці, яка не захотіла йому віддавати кілька соток своєї землі, аби той поставив огорожу квадратом.

Відзначають, що нібито начальник автодору будував все "по феншую" і йому важливий кожен сантиметр і розташування житлового приміщення та огорожі.

Наразі у дворі знаходиться одна будівля і зі сторони річки нема загородження, але видно, що будівництво ще не закінчено.

У воротах активісти автомайдану знайшли квитанцію про оплату за спожиті послуги, з якої чітко видно, що дана власність належить саме родині Кондратюків.

Найцікавіше, що на мільйонне будівництво у нього коштів вистачило, а от у квитанції – заборгованість.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото тут

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here