Home Місто У Житомирі хлопців зловили на крадіжці в секонд-хенді, які обіцяють знову його...

У Житомирі хлопців зловили на крадіжці в секонд-хенді, які обіцяють знову його обікрасти

149

Надвечір в обласному центрі охоронник торгівельних складів помітив зірваний замок на дверях одного з магазинів. Проте вони залишалися закритими зсередини. Працівники міліції, прибувши за викликом власника приміщення, затримали трьох парубків, які влаштували у торгівельному залі спочатку бенкет, а потім бешкет.

Під час чергового обходу території Петро Степанович звернув увагу на відсутність навісного замка на дверях складу одягу, бувшого у вжитку. Господар, зазвичай, такої пори тут не буває. А закриті непевно зсередини двері видались охоронникові підозрілими й він набрав номер власника.

За словами власник магазину, усередині приміщення чинилась крадіжка. Правоохоронці, заблокувавши інші можливі виходи, розпочали огляд торгівельного залу. Між стосами складеної одежі по-черзі знайшлися троє парубків, що даремно намагались заховатись.

Як з’ясувалось, усі троє жителі обласного центру, 18 та 20 років. Залізли до приміщення магазину, вочевидь, шукаючи розваг та ризикованих пригод. Спочатку розважалися, бенкетували, а потім почали бешкетувати, зламали холодильник, порозкидали речі. Дещо, звісно, збирались прихопити з собою на виході. Проте уже не встигли.

До речі, за словами власника, парубки не вперше навідуються до магазину. Раніше він застав їх уже у своєму складі після зламу замка. Втім тоді вирішив обійтись лише словесним попередженням. Як виявилось, дарма.

До того ж і цього разу після затримання міліцією та доставлення до райвідділу парубки каяття не проявили.

«Ми вийдем і знову полізем у магазин. Просто так», – зухвало твердив один з хлопців.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за замахом на крадіжку, поєднану з проникненням до приміщення. Законодавець визначає за такі дії позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

 

 

 

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here