Home Місто У Житомирі хочуть побудувати сховище майже за 5 мільйонів гривень

У Житомирі хочуть побудувати сховище майже за 5 мільйонів гривень

529

Укренерго оголосило тендер на території електроустановки “Житомирська” облаштувати укриття з тамбуром, вентиляцією, санвузлом та роздягальнею. Ціна будівництва укриття 4 328 616,02 грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель  Prozorro.

Сховище ІV класу місткістю 30 осіб розташоване на території діючої електроустановки ПС 330 кВ «Житомирська» в межах зовнішньої огорожі на відстані 96 м від місць найбільшого зосередження персоналу підстанції”, – йдеться на Прозоро. 

Укриття планують побудувати прямокутне, внутрішній об’єм якого 1,5 м3 на одну людину.

Сховище прямокутне має розміри у осях 12,87×4,8; висота приміщення 2,6 м при двоярусному розташуванню нар. Площа основного приміщення сховища прийнята з розрахунку не менше 0,5 м2 на одну особу, яка підлягає укриттю при двоярусному розташуванні нар, внутрішній об’єм становить більше ніж 1,5 м3 на одну особу, яка підлягає укриттю, – пише сайт публічних закупівель. 

 Згідно з технічним завданням передбачено, венткамера, санвузол, приміщення для одягу, фільтровенталяційне приміщення, тамбури, аварійний вихід у вигляді вертикальної шахти з захисним оголовком.  Також у сховищі передбачені основний вихід з тамбуром, орієнтований у сторону найбільшого потоку людей, та з протилежного боку – аварійний вихід з тамбуром.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here