Home Місто У Житомирі муніципальна інспекція штрафує за неправильне паркування. ВІДЕО

У Житомирі муніципальна інспекція штрафує за неправильне паркування. ВІДЕО

1142

У Житомирі по вулиці Бердичівській, біля Дому української культури представники муніципальної інспекції оштрафували порушників, що залишили авто в місці, непризначеному для паркування та стоянки. Відео з місця події опублікували на Фейсбук-сторінці Житомирської міської ради.

За словами інспекторів, неправильно припарковані авто значно перешкоджають транспорту. У Житомирі найбільш активними вважаються вулиця Велика Бердичівська та Київська, тому там спеціалісти намагаються реагувати на порушення і штрафувати керманичів, які нехтують ПДР.

«Зараз кількість порушень паркування – значно зменшилася. Ще треба пошукати ці порушення. У нас не стоїть задача оштрафувати, ми завжди спочатку попереджаємо. Спочатку ми інформуємо людей, а вже потім штрафуємо. По місту сьогодні працює 4 інспектори, які слідкують за паркуванням», – зазначає начальник муніципальної інспекції Віктор Клименко.

Наразі представники муніципальної інспекції налагоджують контакти з офіцерами поліції Житомира, за для спільної роботи по забезпеченню благоустрою міста, перешкоджанню стихійній торгівлі тощо.  

Нагадаємо, у Житомирі знову «замінування».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here