Home Війна У Житомирі на ремонт будинків після російських обстрілів виділили 5 мільйонів

У Житомирі на ремонт будинків після російських обстрілів виділили 5 мільйонів

272

У Житомирі після останнього російської атаки шахедами в місцях загального користування пошкоджено вікна та двері в 170 будинках міста. Для ремонту з бюджету міської громади вже виділили 5 мільйонів гривень.

Про це йшлося на рішенні сесії житомирської міської ради 30 травня.

“Вчора до вечора працювала комісія та приймалося звернення від правлячих компаній і ОСББ. У нас вже набагато більше будинків, які постраждали“, – розповів Сергій Сухомлин.

Заступник міського голови Сергій Кондратюк розповів, що наразі в Житомирі пошкоджено 170 будинків, де вибито вікна чи двері.

“По нашій інформації 170 житлових будинків та 910 віконних блоків зазнали пошкоджень Це в основному місця загального користування. Вже діє закон про компенсацію майна. Якщо пошкодження є в житлових будинках, то жителі через Дію можуть звертатися до житлового бюджету. Тому просимо суму 5 мільйонів аби відремонтувати місця загального користування та віконні блоки“, – зазначив Кондратюк.

Він додав, що якщо виявлять нові пошкоджені об’єкти, то через місяць, виділять додаткові кошти. Депутати проголосували за виділення 5 мільйонів на відновлення пошкодження і заклали в програмі ще 8 млн додаткових коштів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here