Home Місто У Житомирі пам’ятник Героям Небесної Сотні відновили абияк, влада заявляє – ідеально

У Житомирі пам’ятник Героям Небесної Сотні відновили абияк, влада заявляє – ідеально

915

У департаменті регіонального розвитку Житомирської ОДА заявляють, що відновили пам’ятник Героям Небесної Сотні на майдані ім. С. П. Корольова після понад піврічного очікування.

Натомість він виглядає майже так, як і пошкоджений. Житомиряни коментують, що руки фігури відновили абияк. Через ці недоліки комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків облради відмовляється брати пам’ятний знак на баланс від департаменту.

У департаменті регіонального розвитку головний спеціаліст відділу капітального будівництва Сергій Романов у коментарі Першому житомирському розповів, що дефекти усунули одразу після суду над вандалом:

«Дефекти були: пальці були відбиті і кисть рук. Тоді відкрили кримінальне впровадження і вандал заплатив штраф 20 400 гривень. Вже через тиждень після суд, всі недоліки в пам’ятнику усунули.

Ми намагаємося його передати на баланс в адмінбудинки, проте керівник підприємства наші запити відхиляє і не пояснює, чому. Все, що можна було зробити від департаменту, було виконано. Запевняю, цей пам’ятник в ідеальному стані».

Натомість в комунальному підприємстві по експлуатації адмінбудинків говорять, що дефекти ще виправлені, тому наразі не можуть прийняти.

Нагадаємо, пам’ятник пошкодили вночі 15 березня 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here