Home Місто У Житомирі планують побудувати льодову арену. ЕСКІЗ

У Житомирі планують побудувати льодову арену. ЕСКІЗ

984

Житомир підтвердив наміри участі у президентській програмі з будівництва льодових арен. Арену хочуть побудувати за адресою вул. Чуднівська, 101-а (між музеєм каміння і Політехнікою).

На сесії міської ради 23 вересня депутати проголосували за функціонування відділення хокею з шайбою в ДЮСШ.

“Це фактично наші наміри щодо створення відділення, щоб брати участь у президентській програмі президента з будівництва хокейних арен. Попередньо затвердили три міста: Запоріжжя, Житомир і ще одне місто. Ми вже в цьому списку. Нам потрібно прийняти рішення, щоб підтвердити наші наміри”, – зазначив мер Сергій Сухомлин.

За словами начальника УКБ В’ячеслава Глазунова, арена повністю вписується в масштаби земельної ділянки та матиме парковку на 100 місць.

Під час сесії він презентував попередній ескіз арени та додав, що остаточний вигляд буде тільки після розробки проєктно-кошторисної документації.

Раніше голова облради Федоренко повідомляв про те, що в області може з’явитися льодова арена та крита спортивна арена на 5 тис. місць.

В ОПУ заявляли про будівництво 19 льодових арен в Україні загальною вартістю у 5,4 млрд гривень, з яких з державного бюджету буде виділено фінансування в розмірі 4,7 млрд.

Ескізні наміри. Остаточний вигляд льодової арени буде затверджено при розробці проєктної документації

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here