Home Місто У Житомирі відкрили кімнату психологічного розвантаження

У Житомирі відкрили кімнату психологічного розвантаження

892

Дитяча організація «Все робимо самі» за рахунок грант увід Словацької Республіки у Житомира відкрили кімнату психологічного розвантаження для  дітей. Послуги можуть отримати 1200 дітей міста.

«Цей проєкт нам вдалося реалізувати завдяки фінансовій підтримці Словацької Республіки. Ми подались на грант і в серпні нам оголосили, що ми здобули перемогу. Переможців всього було десять і наша організація отримала найбільшу суму. Упродовж року працюватиме ця кімната, де надаватиметься психологічна послуга. Соціальну послугу отримають понад 1200 дітей нашого міста, а також діти з-поміж ВПО», – розповів Богдан Купчинський, керівник ГО «Все робимо самі».

В кімнаті на безоплатній основі працюватиме професійний психолог. Заняття  проходять кожні вихідні у двох групах.

З дітьми проводитимуть заняття з елементами арттерапії, корекційно-розвиткові заняття на увагу, пам’ять, мислення.

«Маю сина з аутизмом. Завдяки відвідуванню кімнати психологічного розвантаження у діток розвивається увага, спостережливість, посидючість. Ця кімната їх заспокоює і дає змогу розвиватися», –  каже  Оксана Кобилинська, мама 11 річного Назара. 

«Дуже задоволений, що цей проєкт вдалося реалізувати. Адже ваша робота в нинішній час дуже важлива для оздоровлення  дітей та їх батьків. Ми й надалі будемо продовжувати вам допомагати», – Марек Шафін, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here