Home Місто В Бердичеві Святий Миколай ”працює” за графіком

В Бердичеві Святий Миколай \”працює\” за графіком

201

Минулої суботи, 7 грудня, вперше у Бердичеві відчинила свої двері Резиценція Святого Миколая, – пишуть на сайті РІО Бердичів.

На урочистому відкритті були присутні настоятель Храму Різдва пресвятої Богородиці с. Осикове протоієрей Ярослав Ігнатюк, представники громадських організацій міста та родини з дітками.

Відтепер, у приміщенні дитячого клубу "Рожеве слоненя" щовихідних до самого свята на малят і дорослих, які вірять у казку й прагнуть поділитися цією вірою з іншими, чекатиме сивочолий Святий Миколай та його помічники. До речі, кожен із маленьких городян може до них приєднатися і, навіть, отримати спеціальне іменне посвідчення. Для цього просто потрібно принести свою іграшку або книжечку та подарувати її Чудотворцю. Ці дарунки, 19 грудня, у день Святого Миколая, він передасть дітям із соціально незахищених сімей. А своїм помічникам, на знак подяки за гарну поведінку, цього ж дня влаштує справжню казку: для них проведуть майстер-класи по виготовленню ялинкових прикрас, пограють у ігри та подивляться цікавий мультфільм.

Кожне маля, яке у суботу завітало до Резиденції святого не залишилося без солодкого подарунку. Але, перш ніж пригостити дитину цукеркою, Чудотворець обов’язково запитував, чи гарно вона себе поводила протягом року і чи не слід вручити їй пресловуту різочку. Щоб потішити Дідуся дітки розповідали йому віршики, співали пісеньки і розповідали про свої гарні вчинки та бажання.

Настоятель Храму Різдва пресвятої Богородиці с. Осикове протоієрей Ярослав Ігнатюк подякував організаторам проекту за те, що вони роблять благородну справу та зауважив, що церква завжди усіляко підтримуватиме такі їхні починання.

А для того, щоб усе вдалося справді попрацювало немало людей, зокрема учасники проекту "Скарбниця креативних ідей", які й займалися підготовкою та реалізацією Резиценції в життя, ініціативна молодь міста, волонтери громадських організацій "Фенікс" і "Самопоміч". Також, підтримали ідею та допомогли її втілити 3Д кінотеатр "Драйв", туристчна агенція "Мрія", святкова агенція "Імперія свята", дитяча ігрова кімната "Смішарики". І, звичайно, небайдужі городяни, котрі протягом кількох годин від початку роботи резиденції принесли не один десяток подарунків для знедолених діток.

 

Хто бажає завітати у гості до Святого Миколая – приходьте. Для того, щоб свої відвідини ви могли спланувати заздалегідь, стане у нагоді графік роботи Резиденції.
14.12. – 13.00-18.00,
15.12. 11.00-18.00.
Також, дітки можуть писати Чудотворцю листи та надсилати їх за адресою: м. Бердичів, вул. К. Лібкнехта 19/10.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here