Home Місто У Бердичівському районі «HUNDAY» зіштовхнувся з гужовою повозкою

У Бердичівському районі «HUNDAY» зіштовхнувся з гужовою повозкою

121

 Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 червня близько 13.40 по вул. Шевченка в районному центрі.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо, водій скутера «Honda Dio», 29-річний овручанин, не впорався з керуванням та упав на асфальтне покриття.

У результаті ДТП водія з тілесними ушкодженням було доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні. Пасажира скутера, 3-річного сина водія, ушпиталили до травматологічного відділення цього ж медзакладу.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні водії двоколісних транспортних засобів! Поліція вкотре закликає вас не ігнорувати Правила дорожнього руху та суворо дотримуватись їх! Вирушаючи у дорогу, обов’язково подбайте про власний захист: використовуйте захисні шоломи, у темну пору доби виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Пам’ятайте про неприпустимість перевезення дітей на будь яких видах трансопрту без спеціальних пристосувань та автокрісел. Не забувайте про елементарні заходи, що можуть врятувати життя та здоров’я вас та оточуючих!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here