Home Місто В Житомирі відкриють фотовиставку до річниці аварії на ЧАЕС

В Житомирі відкриють фотовиставку до річниці аварії на ЧАЕС

102

23 квітня о 16 годині в приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені О. Ольжича (Бульвар Новий, 4, відділ мистецтв) відбудеться відкриття виставки «Фотопортрет Чорнобиля».

«Фотопортрет Чорнобиля» – це презентація робіт житомирського фотомайстра Сергія Глабчука.

Представлені фотороботи – це журналістський погляд з минулого на життя та побут людей, які проживали в зоні посиленого радіологічного контролю. Окремо відображені перші візити японських журналістів та благодійників, що стало початком 25-річної співдружності між містами Житомир та Нагоя.

У відкритті виставки візьме участь офіційна делегація Асоціації «Чорнобиль-Тюбу», Японія, яка спеціально приїхала в м. Житомир для участі в заходах, пов’язаних із вшануванням пам’яті загиблих та померлих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Склад делегації: пан Т. ХАРА (голова ради директорів Асоціації), пані К. ТОМУРА (член ради директорів), пан Т. ТАКЕУЧІ (перекладач).

Організаторами виставки є благодійний фонд «Заложники Чорнобиля», Житомирський обласний центр народної творчості, Житомирський обласний краєзнавчий музей.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here