Home Місто В Житомирі зіткнулися два автомобіля

В Житомирі зіткнулися два автомобіля

166

Вчора вдень в Житомирі  на перехресті вулиць Бориса Тена – Вітрука сталося зіткнення двох автомобілів. Одна із автівок під керуванням 51-річного житомирянина виїжджала з вулиці Заводської. За кермом іншого автомобіля знаходився 33-річного мешканця обласного центру. Він рухався по вулиці Вітрука в напрямку Київської. Внаслідок ДТП постраждав 34-річний пасажир одного з автомобілів, якого було госпіталізовано.

Ще одне ДТП сталося на 23 км автодороги Печанівка – Любар. 61-річний водій автомобіля, розпочавши маневр обгону, скоїв зіткнення зі скутером  під керуванням 27-річного жителя Романівського району, який рухався попереду в попутному напрямку та виконував поворот ліворуч. Після цього автомобіль  з’їхав в кювет, де здійснив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП постражадали водії обох транспортних засобів та пасажир скутера. Усіх постраждалих було доставлено до лікарні.

Загалом впрожовж доби на автошляхах Житомирщини зафіксовано 182 порушення Правил дорожнього руху.  28 водіїв затримано за те,що керували авто у нетверезому стані, ще 31 водій покараний за перевищення швидкості.

Ольга Номерчук  УДАІ УМВС України в Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here