Home Місто Виявлені у студентській їдальні ”сухпайки” були призначені для військових 95 і 26...

Виявлені у студентській їдальні \”сухпайки\” були призначені для військових 95 і 26 бригад

201

В Житомирі активісти, волонтери та учасники АТО навідалися у військову прокуратуру, аби з’ясувати на якому етапі наразі перебуває справа із виявленими на території коледжу армійськими сухпайками.

Підприємця, який орендував приміщення їдальні, де й розбирали пакунки із цукром, кавою, печивом та консервами, а потім все продавали студентам за визначеними цінами, досі не притягнуто до відповідальності.

На допити він не з’являється, обшук у його домі не дав ніяких результатів. Активісти впевнені, що такий «бізнес» Табенського хтось «кришував» із вищих військових чинів і наразі справу навмисно затягують.

Натомість у прокуратурі заявляють, що роблять усе можливе, аби винні були покарані.

За словами Ірини Коцюби, уже відомо, що відповідні «сухпайки» були вироблені в Козятині і мали бути доставлені на полігон, військовим 95 та 26 бригад. У частинах  повідомили, що у них ніяких крадіжок не було.

Активісти та волонтери, які  у грудні 2015 року виявили склад із «сухпайками» у студентській їдальні мають намір і надалі тримати справу на контролі, аби Табенському та усім причетним не вдалося уникнути відповідальності за своєне.

Юлія ДЕМУСЬ

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here