Home Місто З наступного тижня в Житомирі стартує місячник благоустрою

З наступного тижня в Житомирі стартує місячник благоустрою

162

21 березня міський голова підписав розпорядження №175 «Про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста».

Про це повідомив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун під час чергової наради з керівниками комунальних підприємств. Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано надати інформацію щодо запланованих заходів до управління комунального господарства.

Відповідно до розпорядження створено штаб з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста. Особлива увага приділятиметься впорядкуванню кладовищ, братських могил, військових поховань, облаштуванню пам’ятних місць. Місячник розпочнеться з 29 березня і триватиме до 29 квітня 2016 року.

Як повідомляють на сайті міськради, метєю  весняного загальноміського  благоустрою є очищення  території міста після зимового періоду, відновлення благоустрою та озеленення території, підготовка об’єктів міської інфраструктури до проведення загальнодержавних і загальноміських  заходів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here