Home Місто За РАГСом зроблять парковку для весільних машин

За РАГСом зроблять парковку для весільних машин

130
За будинком урочистих подій у Житомирі планують зробити майданчик для транспорту тих, хто одружується. Парковка для весільних машин буде розташована по вул. Шевченко, 18.
 
Про це повідомив начальник КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Юрій Самборський.
 
«Всі знають, скільки автотранспорту припарковано у вихідні дні біля Будинку урочистих подій, що спричиняє незручності для руху громадського транспорту. Тому тут буде проведено благоустрій і весільні кортежі паркуватимуться за будинком урочистих подій».
 
Зараз на цьому місці ще знаходиться приватна автостоянка. Але з 1 червня працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» розповсюдили серед користувачів автостоянки повідомлення про незаконність використання земельної ділянки ФОП Санніковим О.В. та припинення функціонування стоянки з 15 червня.
 
За словами Юрія Самборського,  договір оренди земельної ділянки у підприємця Саннікова закінчився у 2007 році.
 
«Підприємець довгий час не звільняє земельної ділянки. Ми спільно з представниками муніципальної міліції були у підприємця, попросили звільнити земельну ділянку, на що Санніков подав в суд на міську раду та просив продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки».
 
22 травня цього року постановою суду Саннікову відмовлено в задоволенні його вимог. Підприємець не має права використовувати земельну ділянку міської громади та стягувати плату за користування стоянкою, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.
 
Власникам транспортних засобів, які користувалися автостоянкою, вручено відповідні повідомлення та дано 2 тижні, щоб вони знайшли інші стоянки для своїх автомобілів.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here