Home Місто Житомирська міськрада залишилася без прес-служби

Житомирська міськрада залишилася без прес-служби

94

Увесь колектив управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради звільнився за власної ініціативи. Це рішення працівники управління прийняли колегіально одразу ж після скандальної сесії 25 лютого.

Про це повідомляють на сайті RuporZT.

28 лютого колектив управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради відпрацював свій останній робочий день. Після повної інвентаризації обладнання та техніки у присутності колективу кабінет управління було опечатано.

Екс-керівник управління Ольга Григор’єва заявляє, що прийняла таке рішення ще 25 лютого, коли розпочався «театр абсурду» на сесії міської ради: «Ми всім колективом прийняли рішення звільнитися через незгоду з останніми подіями та через ситуацію, що зараз відбувається в міській раді. Ми працювали командно і продовжимо це робити, але не з нинішніми кадровими змінами. В жодному випадку ми не саботуємо та не бойкотуємо роботу сайту – у разі необхідності готові допомогти в його наповненні, оновленні, тим більше, якщо це стосуватиметься офіційних рішень, розпоряджень. Бажаємо нашим наступникам ефективної роботи. Упевнена: усі необхідні умови для цього вже напрацьовані».

Олена Смолянова: «Я пішла працювати в управління по зв’язках з громадськістю тому, що люблю роботу, яка дає можливість розвиватись і допомагати людям. Не підтримую політичні авантюри, ігри та егоїзм. Я «за» професіоналізм, мудрість і людяність, які проявляв міський голова Володимир Дебой працюючи для громади міста. Житомир я з тобою».

Юрій Вербовський: «Рішення нашого колективу є виваженим, цілком прогнозованим та відповідає стандартам професійної етики. Притримуюсь золотого правила – змінюється керівництво, повинна змінюватися і сама команда. Дякую усім колегам за підтримку і гарний настрій щодня. Ви – найкращі! Кожен із Вас – фахівець високого рівня! Перевірено: Ми – команда!:)))».

Аліна Дембіцька: «Особисто для мене, три місяці роботи в управлінні по зв’язках з громадськістю – це колосальний досвід. З перших днів роботи сподобався колектив. Ми усі різні: характерами, поглядами на життя і т. д., але в кожного я чогось навчилась. Працювати з кожним із Вас було лише в радість. Не підтримую якусь конкретну партію, але підтримую людину, яка, на мою думку, докладала усіх сил, щоб робити моє рідне місто кращим».

Як відомо, колектив управління по зв’язках з громадськістю повністю був оновлений у 2013 році. 19 грудня 2013 року на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю було призначено Ольгу Григор’єву.

Зазначимо, що навіть після звільнення міського голови прес-служба мерії публікувала матеріали про Дебоя.

А от прес-служба ОДА на офіційному сайті відомства з 22 лютого ні про що не інформує, останнє повідомлення було про відставку Рижука.

Фото з соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here