Home Політика Литвин в центрі столиці будує ”скромний” будинок. ВІДЕО

Литвин в центрі столиці будує \”скромний\” будинок. ВІДЕО

149

Народний обранець жителів Житомирщини Володимир Литвин живе в шикарному будинку і продовжує будувати нові маєтки.

В цей же час Литвин запевняє журналістів, що жити в Україні неможливо, бо малі доходи. За рік нардеп заробляє лише 1 млн.грн.

Наразі на елітних Печерських пагорбах екс-спікер добудовує другу розкішну резиденцію.

Попри кількість своєї нерухомості колишній спікер Верховної Ради України каже, що депутатів потрібно позбавити всіх пільг та державних дач.

Зараз Володимир Литвин живе на державній дачі в Конча-Заспі, яка є у нього в довічному користуванні. Її відписав спікеру екс-президент Віктор Ющенко.

Ще одна елітна дача знаходиться при в’їзді в місто Українка, якраз навпроти коси, вона займає майже 6 га землі з виходом на воду. Якщо перевести на нинішню ринкову ціну – це 10-15 млн доларів. Якраз біля маєтку в Дніпро впадає Стугна. Окрім головного будинку на маєтку Литвина було побудовано причал та романтичну башточку посеред лісу.

Окрім розкішних заміських маєтків ліберал Володимир Литвин має елітну квартиру в самому центрі Києва. Це будинок на вулиці Садовій, що фасадом виходить на депутатські комітети, а торцем до будівлі Кабміну.

Нагадаємо, що Литвин також має пільги на комунальні послуги, як учасник бойових дій. Отримав він їх за перебування протягом двох днів у Косово.

Відео ГРОШІ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here