Home Місто Житомирські сироти отримали подарунки від Австралії

Житомирські сироти отримали подарунки від Австралії

245

Діти, які позбавлені батьківського піклування та виховуються в опікунських сім’ях отримали подарунки від Австралії. Проєкт підтримки діє з 2021 року.

Про це пише мерія:

«Проєкт підтримки житомирських сімей австрійськими родинами діє у нас в Житомирі з 2021 року. Житомир – перше місто і єдине в Україні, де впроваджено проєкт «Патеншафт». Люди з Австрії фінансово, матеріально допомагають житомирським дітям та родинам, які потребують підтримки. Ми дякуємо пані Катаріні за ініціативність та надану підтримку», – говорить заступниця міського голови Марія Місюрова.

Ольга Юрченко, директорка міського центру соціальних служб говорить, що від 24 лютого тонни гуманітарної допомоги приходили з Австралії.

«Пані Катаріна упродовж двох років співпрацює з Житомирським міським центром соціальних служб міської ради. Від початку війни тони вантажів гуманітарної допомоги надавалися Житомиру австрійцями за сприяння цієї пані. Проєкт підтримки дітей-сиріт дуже складний, адже дітки у нас є, а пані Катарина зараз докладає над зусиль, щоб поєднати цих дітей з австрійськими родинами», – каже Ольга Юрченко, директорка міського центру соціальних служб.

Нагадаємо, що школяр з Коростишева робить повербанки для ЗСУ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here