Home Освіта Громадські організації бояться, що українських дітей будуть ґвалтувати під час Євро-2012

Громадські організації бояться, що українських дітей будуть ґвалтувати під час Євро-2012

262

Рівень сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей може зрости в період проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2012), – стверджують експерти. Адже в цей час до нашої країни приїде велика кількість футбольних вболівальників. Серед них і туристи, що подорожують в певні країни з метою отримати сексуальні послуги від дітей, а також ті, хто принагідно скористається такою можливістю.

Про те, як уберегти дітей буде йтися на спеціальних тренінгах у Житомирі 11 та 19 травня. Організатори – Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із кафедрою соціальної педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка та Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна». Про це повідомляє сайт міської ради.

11 травня 2011р. у лекційно-тренінговому занятті братимуть участь психологи ЗОНЗ. Початок заходу о 09.00 год.

19 травня 2011р. у лекційно-тренінговому занятті братимуть участь: фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, кримінальної міліції у справах дітей, Обласного притулку, психологи ЗОНЗ. Початок заходу о 09.00 год.

Тренінгові заняття пройдуть у рамках реалізації проекту «Задоволення потреб дітей, які постраждали від сексуальної експлуатації в туризмі та торгівлі дітьми». Захід буде проходити на кафедрі соціальної педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка (8 поверх, аудиторія №806).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here