Home Освіта Школу місцевого самоврядування слухачі закінчують двічі

Школу місцевого самоврядування слухачі закінчують двічі

262

74 найбільш активних слухачів Школи стали випускниками цьогорічного курсу (а дехто вже вдруге) та отримали сертифікати про успішне закінчення навчальної програми. Про це повідомля є сайт Житомирської міської ради.4 травня у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося урочисте засідання з нагоди закриття ХV сесії Муніципальної освітньої програми.

Випускників та авторів проекту з 10-річчям привітав заступник міського голови Олександр Бочковський, координатор коаліції НГО "Основа" та автор програми "Школа місцевого самоврядування" Олег Данилейко,

"Приємно, що ви – молодь, яка хоче змінити на краще своє життя, місто, країну. Упевнений, що отримані у Школі знання стануть вам у нагоді вже у найближчому майбутньому", — сказав заступник міського голови.

Муніципальна програма "Школа місцевого самоврядування" діє з 2001 року та спрямована на підвищення рівня обізнаності молоді в питаннях місцевого самоврядування. Мета програми – активізація молодіжної муніципальної політики з подальшим залученням молоді до практичної політики самоврядування.

Слухачами школи є молоді особистості віком від 16 до 35 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here