Home Освіта На Житомирщині випускають унікальний навчальний журнал для дошкільнят

На Житомирщині випускають унікальний навчальний журнал для дошкільнят

158

 У переддень Святого Миколая малеча Коростенського краю отримала унікальний подарунок – дитячий, інформаційно-навчальний журнал «Аллочка-дошколярочка». Таке видання, адресоване насамперед дошкільнятам, стало першим в Житомирській області. Про це інформує RegioNews.

Ініціювали його випуск освітяни Коростеня за ідеєю завідувачки ДНЗ №22, лауреата літературної премії імені В. Юхимовича Оксана Геращенко. Вони звернулися до письменника, заслуженого журналіста України, головного редактора благодійної вільної газети ”Вечірній Коростень” В. Васильчука з проханням офіційно зареєструвати і видавати під опікою тижневика згаданий журнал. А в середині грудня цього року побачило світ перше число справді унікального дитячого видання, презентація якого відбулася в Коростенському Центрі розвитку дитини (садочок №18 під назвою „Золотий півник”).

Треба зазначити, що до створення журналу були причетні й творчі особистості міста. Свої літературно-художні твори надали: член НСПУ Г. Цепкова, журналіст С. Бароніна, художниця К. Лисова. А ще – відтепер дитячий часопис можна буде передплатити в будь-якому поштовому відділенні міста та району у комплекті з газетою «Вечірній Коростень».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here