Початок нової вступної кампанії у Житомирі: підготовка фахівців з легкої промисловості та побутового обслуговування

547

З січня 2024 року у Житомирі розпочинається вступна кампанія 2024-2025 до навчальних закладів міста. Так, Перший Житомирський завітав до Державного навчального закладу “Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира” та поспілкувався із керівництвом та викладачами про те, за якими спеціальностями заклад готує фахівців, а також якими є його основні переваги.

В Центрі легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира зосереджуються швейній діяльності, в’язанні, підготовці перукарів, візажистів, манікюрників, складальників взуття, продавців продовольчих та непродовльчих товарів, а також адміністраторів. Зокерема, великий акцент заклад робить на вшанувані української культури, історії та традицій. Окрім цього, заклад приймає та навчає дітей з особливими потребами.

Детальніше про заклад дивіться у нашому відеоматеріалі.

Отримати усю необіхдну інформацію щодо вступу та навчання можна на офіційному сайті “Центру легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира”: https://zhpllp.licey.org.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here