Home Освіта Вступникам необхідно відслідковувати статус заяв

Вступникам необхідно відслідковувати статус заяв

336

Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її обробки приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси на сайті Вступ.ОСВІТА.UA або в електронних кабінетах.

Наразі потрібно звернути особливу увагу на статус «Потребує уточнення вступником». Цей статус означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є дані, які треба уточнити.

Яка саме інформація потребує уточнення зазначає навчальний заклад. Це можуть бути неправильно завантажені скан-копії документів, неповна контактна інформація тощо.

Вступникам, заяви яких потребують уточнення необхідно звернутись до закладу, що виявив неточності, й надати необхідну інформацію. Або внести необхідні зміни у електронному кабінеті.

Статус «Рекомендовано до зарахування» з’явиться не пізніше 18-ї години 26 липня 2019 року у тих вступників, які пройдуть конкурсний відбір та отримають рекомендації до зарахування на бюджет або контракт.

В такому разі вступнику, який рекомендований на бюджет, буде необхідно до 18.00 31 липня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу.

Після цього статус заяви має змінитись на «Включено до наказу» – тобто вступника зараховано на навчання до закладу вищої освіти.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here