Home Освіта За три роки в Житомирській області реконструювали 21 дитсадок

За три роки в Житомирській області реконструювали 21 дитсадок

130

 21 дитячий садочок реконструювали та відновили на Житомирщині упродовж минулих 3 років. Нині ж завершують роботи ще у 3 дошкільних закладах, які відкриють уже найближчим часом.

Один із відновлених дитячих садочків, який реконструювали за кошти ініційованого Президентом України ДФРР у співфінансуванні з міським бюджетом – садочок № 58 у місті Житомирі.

 

Відвідувати садочок діти розпочали у жовтні 2018 року.

 

«Приємно, що влада турбується про наших дітей. Ми дуже задоволені, що садочок почав працювати. У нашому мікрорайоні живе багато сімей із дітьми, а возити у інший кінець міста свою дитину у садочок, у якому є місце – незручно. Тому, як тільки дізналися, що садочок розпочинає роботу, одразу записалися в електронну чергу.», – ділиться мама Вікторія, дитина якої відвідує садочок.

 

Перехідні проекти з минулого року дитячі садочки у с. Гульськ Новоград-Волинського району та с. Білки Коростенського району, які реконструюють за кошти ДФРР, вже готуються до відкриття, а у садочку «Калинка» Червоненської ОТГ планують завершити роботи у 2019 році – доробити частину внутрішніх робіт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here