Home Освіта Житомирських школярів вчили правилам особистої безпеки

Житомирських школярів вчили правилам особистої безпеки

114

Особливий урок провели працівники державної служби охорони при УМВС для учнів Житомирської гуманітарної гімназії. Після обговорення правил безпечної поведінки вдома та у громадських місцях, міліціонери продемонстрували школярам справжню спецоперацію по затриманню злочинця.

Про це повідомляє УДСО при УМВС України в Житомирській області.

«Безпека та правила поведінки дітей, залишених на самоті» – саме така тема обговорювалася міліціонерами Державної служби охорони із семикласниками місцевої гімназії. Важливі питання про те, як саме діяти в небезпечній ситуації, коли немає поряд дорослих, або що робити, коли до квартири подзвонили невідомі та наполягають відчинити двері, зацікавили і учнів, і вчителів.

Відтак, бесіда відбулась у серйозному руслі. Діти відповідали на запитання міліціонерів, пригадали телефонні номери екстрених служб, які надають невідкладну допомогу при виникненні небезпечних ситуацій. Дехто з учнів розповів і про реальні випадки, й разом з правоохоронцями вони обговорили можливі варіанти розвитку подій.

Наостанок усі стали свідками інсценованого показового виступу наряду ДСО по затриманню злочинця, котрий намагався скоїти крадіжку з приміщення.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here