Home Війна 8-9 травня поліція працюватиме в посиленому режимі

8-9 травня поліція працюватиме в посиленому режимі

644

8-9 травня поліція в області працюватиме в посиленому режимі у зв’язку з Днем пам‘яті та примирення. Жителям не рекомендовано відвідувати меморіальні комплекси для покладання квітів. До забезпечення правопорядку залучаються й спецпризначенці РПОП та нацгвардійці.

Поліцейські закликають жителів дотримуватися правил воєнного часу:

«8 і 9 травня Україна відзначатиме День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цьогоріч у громадах області масові заходи не проводитимуться з безпекових міркувань. Поліцейські забезпечуватимуть правопорядок у громадських місцях та поблизу меморіальних комплексів та закликають громадян дотримуватися заходів безпеки.

Рекомендуємо утриматись від відвідування меморіальних комплексів та покладання квітів, в іншому випадку – проводити їх в індивідуальному порядку, уникаючи скупчень людей. Зважайте на небезпеку ракетних обстрілів та провокацій».

Жителів області просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та не перебувати на вулицях у комендантський час (який нині починається о 23:00 та триває до 5:00). Усім необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу, які, у разі необхідності, поліцейські перевірятимуть.

Крім того, в області діє заборона на відвідування лісів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here