Home Події 8 років ”Все робимо самі”

8 років \”Все робимо самі\”

196

Святковий благодійний концерт "Все робимо самі", організований у честь 8-річчя однойменної Житомирської міської дитячої громадської організації, відбувся 29 червня у міському палаці культури.

Запальна "Вєрка Сердючка", яскраві співочі таланти, гра на бандурі, ударних музичних інструментах, моральні виховні вистави інтерактивного театру "Гармонія" – все це представили юні активісти своїм, вже навіть постійним глядачам.  

Серед почесних гостей свята – ті, хто стояли у витоків створення організації і хто зараз активно їй допомагають. Цього дня привітали іменинників від керівництва міста секретар міської ради Наталія Леонченко, а від депутатського корпусу – депутат міської ради Валерій Онопрієнко. "Приємно, що у місті є дитяча організація, яка активно розвивається. Її діяльність підтримують меценати, депутати, міська влада. Це свідчить про те, що діти своїми виступами, творчістю роблять світ кращим", –  зазначила Наталія Леонченко.

Єдиний із засновників організації, хто і надалі продовжує займатися цією справою, Богдан Купчинський говорить про сьогоднішнє свято як про другий День народження, адже навколо багато знайомих і вже рідних облич та святкова атмосфера. Подякувавши депутатському корпусу та виконавчому комітету Житомирської міської ради за постійну підтримку, засновник організації висловив сподівання і в подальшу ще більш налагоджену співпрацю. 

Нагадаємо, вже два роки поспіль (2009 та 2010 рр.) Житомирська дитяча організація "Все робимо самі" здобувала звання "Благодійник року". Мета діяльності організації – це соціальна та культурно-розвиваюча робота з дітьми із малозахищених верств населення. Так, організація надає допомогу дітям, які її потребують, організовує безкоштовні обіди, концертні виступи. За 8 років діяльності члени організації повели 108 благодійних культурних заходів. 

Незабаром юні житомиряни відвідають Польщу – представлять свої таланти на Міжнародному фестивалі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here